Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   De ce copii din Moldova…

De ce copii din Moldova sunt traficaţi?

Centrul de Investigaţii Jurnalistice și Organizația Internațională pentru Migrație, misiunea în Moldova, vă invită vineri, 16 septembrie 2011, la o nouă şedinţa a Clubului Jurnaliştilor de Investigaţie, ce va avea ca temă de discuţie „De ce copiii din Moldova ajung marfă pentru traficanți? „

Şedinţa Clubului Jurnaliştilor de Investigaţie se va desfăşura în incinta Centrului de Informare și Documentare NATO, (str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, 1 A), cu începere de la ora 14.00.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Centrului pentru combaterea traficului de persoane, experți OIM, precum și reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale specializate in prevenirea traficului de fiinte umane.

În cadrul Clubului va fi lansat raportul anual de monitorizare a mass-media privind reflectarea fenomenelor traficului de ființe umane, migrației ilegale și violenței în familie, elaborat de jurnaliștii Centrului de Investigații Jurnalistice.

Ședința Clubului Jurnaliștilor de Investigație este organizată în colaborare cu Organizația Internațională pentru Migrație în cadrul proiectului „Prevenirea corupției și impunității în lupta împotriva traficului prin abilitarea mass-mediei și încurajarea cooperării între societatea civilă și organele de drept”, finanțat de Departamentul de Stat al SUA.